Sjuksköterska till Onkologkliniken avd 13, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Onkologkliniken består av mammografi, patologi, strålbehandling, palliativ medicin, mottagning/dagvård och vårdavdelning. Onkologklinikens vårdavdelning 13 har 15 vårdplatser och vårdar de flesta cancerdiagnoser. Vi bedriver också flera projekt/utvecklingsarbeten. Vi är i dagsläget stafettoberoende.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet i Sundsvall för tillsvidareanställning med kväll- och nattjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Är du intresserad av att arbeta inom ett arbetsområde där utvecklingen ligger i framkant och där vi lägger stort fokus på att ge tid till våra patienter och deras anhöriga, då är detta ett jobb för dig!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på onkologen arbetar du med akut onkologi och specialiserad palliativ vård som ges till patienter med komplexa symtom eller vars livssituation medför särskilda behov och som utförs av ett multiprofessionellt team med särskild kunskap och kompetens i palliativ vård. Teamet består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, kurator, arbetsterapeut och fysioterapeut. Utifrån patientens ofta komplexa behov och livssituation bidrar samtliga professioner till att optimera den palliativa vården.

Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling bland annat genom läkarföreläsningar och utbildningsdagar. Du får en individuellt anpassad inskolning med erfarna kollegor. Första året har du stöd av en erfaren mentor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och erfaren sjuksköterska med minst ett års erfarenhet. Är du vidareutbildad inom onkologi är det meriterande för tjänsten. Du är flytande i det svenska språket i både tal och skrift.

Som person har du den personliga mognad som krävs för att bemöta våra patienter med avancerad cancersjukdom och deras närstående. Du är lugn i stressiga situationer och kan fokusera på rätt saker i dessa stunder. Du besitter en god samarbetsförmåga och har även en förmåga att kunna sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Vår vision på avdelningen är att bli en av Sveriges bästa onkologiska vårdavdelningar som i positiv anda och med hög kompetens tillgodoser patientens olika behov. Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anja Moss
Enhetschef
Telefon: 073 275 32 16

Maria Niskanen
Vårdförbundet
Telefon: +4660181436


Tillbaka till toppen