Följ våra stipendiater när de bloggar från sommarskola i Holland

2011-07-12 11:25

Varje år delar landstinget ut stipendium till en sommarskola för ungdomar som arrangeras av Assembly of European Regions (AER). I år är det Rebecka Lampinen och Michael Forslund som fått chansen att åka på den veckolånga sommarkolan i Flevoland, Holland. Nu kan du kan följa dem på deras blogg!

Idag, den 22 augusti, lyfter planet med våra förväntansfulla stipendiater. Destinationen är AER:s sommarskola i Holland. Under en vecka kommer Rebecca Lampinen och Michael Forslund att få träffa ungdomar från hela Europa för att utbyta erfarenheter och tillsammans lära sig mer om internationellt samarbete, politik och regionalt utvecklingsarbete. Temat för årets sommarskola är ”Youth in a changing society”, ett ämne som kommer att diskuteras ur många olika synvinklar.

Vilka är då våra stipendiater?

Rebecka Lampinen är 18 år och kommer från Sundsvall. Rebecca är politiskt aktiv och sitter bland annat som representant för Västernorrland i det internationella nätverket Mid Nordic Youth Network samt deltar i planeringen av festivalen Ung Kultur Möts.

Michael Forslund är 21 år och kommer från Sundsvall. Michael är politisk aktiv och medlem i föreningen Sundsvalls Ungdomsråd.

Följ bloggen!

Vi önskar stipendiaterna lycka till och uppmanar er alla att följa deras blogg på adressen: http://sommarskola-2011.blogspot.com/.


Tillbaka till toppen