Gyllenhammar föreläser om klimatfrågan i fullmäktige - lyssna på nätet!

2012-04-24 08:20

Vad beror klimatförändringarna på? Vad får det för effekter oss i Norrland? Spelar det någon roll vad vi i Västernorrland gör då Kina och Indien släpper ut så mycket mer? Dessa och många andra frågor kommer landstingets politiker att få svar på av en norrländsk expert inom miljö- och klimatområdet. Den 25 april kommer nämligen Andreas Gyllenhammar till landstingsfullmäktige och då har även du chans att lyssna!

Den 25 april klockan 13.30 kommer miljö- och hållbarhetskonsulten Andreas Gyllenhammar till landstingsfullmäktiges sammanträde för att föreläsa om den högaktuella klimatfrågan ur ett norrländskt perspektiv.

– I landstingets miljö- och energiplan 2010-2014 finns många ambitiösa mål som vi tillsammans ska uppnå innan slutet av 2014. Därför är det är viktigt att lära sig om hur klimatförändringarna kommer att påverka oss, säger Eva Andersson (MP).

– Nu är det inte bara frågan om klimatåtgärder längre, nu är det dags för klimatanpassning. Vi kan inte förlita oss på internationella överenskommelser, vi måste börja jobba där vi står, säger Andreas Gyllenhammar som också utsetts till en av Sveriges tre miljömäktigaste i kategorin miljö- och hållbarhetskonsulter 2011.

Se & lyssna live eller i efterhand

Landstingsfullmäktiges möten sänds live på externwebben så att även du kan se och lyssna till Andreas föreläsning den 25 april kl.13.30. Har du inte möjlighet att bänka dig framför datorn den 25 april så kan du också se mötet i efterhand.

Sagt om Andreas Gyllenhammar i utvärderingar

”Lysande, bra språk, använde OH-tekniken på ett innovativt sätt.”

”Andreas Gyllenhammars föredrag mycket intressant och lättförståeligt, JÄTTEBRA!”

”Mycket intressant, trevligt och proffsigt framförande, intressanta fakta.”

”Härlig rapp föreläsning av Andreas bra tankeväckande exempel som jag kan ta med mig.”

”Mycket viktig information väl framfört på kort tid! Intressant, tydligt – snygg presentation.”

”Jämtlands Al Gore, vad ska man säga – skitbra, konkret & ärligt.”

Andreas Gyllenhammar är teknisk doktor i miljöanalys från Uppsala universitet och har mångårig erfarenhet från utbildning och miljökommunikation och forskning om miljöpåverkan.


Tillbaka till toppen