Inställd sökomgång – projektbidrag inom kulturområdet

2014-10-20 16:13

2014 har vi beviljat stöd till många spännande kulturprojekt i hela länet. Den stora mängden kvalitativa ansökningar har gjort att våra projektmedel för 2014 är slut och vi ställer därför in den sista sökomgången detta år.

Vi har stöttat allt ifrån stora projekt, som nya uppsättningar inom opera, en litteraturfestival och en hel vecka med klassisk musik i glesbygd, till mindre projekt, som enmansuppträdanden inom dans.

– Den stora mängden kvalitativa ansökningar som inkommit under årets fyra första sökomgångar har gjort att våra projektmedel för 2014 är slut och vi ställer därför in den sista sökomgången detta år. 2015 ligger runt hörnet och vi hoppas på minst lika många och intressanta ansökningar under det kommande året, säger kulturchef Märta Molin.

För hela Västernorrland 

Landstinget strävar efter att stötta projekt som har god spridning i länet och som visar på element av nytänkande. Projekt som riktar sig till eller engagerar barn, ungdom eller unga vuxna eller som innebär tvärkulturell samverkan, är prioriterade liksom projekt eller arrangemang som innehåller aspekter på tillgänglighet och mångfald.

Här hittar du information om hur du söker kulturstöd och när

Du kan fortfarande söka projektbidrag för ungas initiativ inom kulturområdet


Tillbaka till toppen