Lyckat avstamp för ungdomsrådet

2013-11-12 08:53

I förra veckan var det kickoff för det nya ungdomsrådet. Det var ett gäng engagerade ungdomar som träffades en heldag i Härnösand. I sann kickoffanda bjöds det på lära-känna övningar och de fick även lära känna landstinget lite bättre!

{ImageGallery}

Den 7 november träffades Landstinget Västernorrlands regionala ungdomsråd för första gången. Nya möten mellan unga från olika delar av Västernorrland och alla med ett gemensamt mål att göra Västernorrlands ungdomsråd framgångsrikt. Ungdomsrådet fick lära sig mer om landstinget och Regional utveckling som organisation samt om vår vision med ungdomsrådet. Tillsammans har nu ledamöterna påbörjat utformningen på hur ungdomsrådet ska arbeta och vilka frågor de först och främst vill prioritera.

– Det här är ett viktigt steg i landstingets satsning på unga i länet, menar Linda Hallgren, Regional utveckling, som är tjänsteman i ungdomsrådet. Vi har fått ihop många otroligt engagerade ungdomar som tillsammans kommer att göra länets ungdomsråd till någonting riktigt bra, det är jag säker på, fortsätter Linda.

Följ Västernorrlands ungdomsråd på Facebook


Tillbaka till toppen