Nolia Utbildning & rekryteringsmässa

2015-02-17 12:02

Välkommen på besök i vår monter. Du kommer att få träffa våra Hälso- och friskvårdscoacher som finns på plats för att berätta om sin utbildning plus alla andra kurser på vår skola. Vi kommer tillsammans med övriga folkhögskolor i mellannorrland att finnas på plats, torsdag 12 mars 9-15

Du kommer att få träffa våra Hälso- och friskvårdscoacher som finns på plats för att berätta om sin utbildning plus alla andra kurser.

Årets tema - En hållbar framtid

Fundera på vad du tycker är viktigt i livet, kompisar, hälsa, pengar som räcker till, hobbys som du har råd och tid att syssla med, hur du bor. Vilket yrke väljer du för att få det bästa livet för dig? Vilka val måste du göra för att få leva det liv du vill? Flytta? Plugga? Jobb på hemmaplan? Vill du förändra världen i stort eller i smått?

Vi hoppas att mässan kan ge dig en pusselbit i hur du hittar ett liv som är bra för dig och att både dina dagliga och långsiktiga val du gör påverkar både dig och andra på vårt jordklot positivt. Vi önskar dig en hållbar framtid!

Ny lokal

Vi byter lokaler i Sundsvall till U-sports gamla lokaler i Birsta (bredvid Stadium). Detta på grund utav att Sundsvalls kommun stängt Nordichallen av säkerhetsskäl på obestämd tid.

Adress: Gesällvägen 7 B, 857 53 Sundsvall. Klicka här för karta.

 

Tillbaka till toppen