Nya verksamhetschefer inom Landstingsservice

2013-08-26 10:04

Landstingsservice anställer tre nya verksamhetschefer under hösten 2013. Det är uppdragen som verksamhetschef för Upphandlingsenheten, Fastighetsdrift och Landstingsfastigheter som är aktuella.

– Jag är övertygad om att de nya verksamhetscheferna kommer att göra ett bra arbete inom Landstingsservice, säger servicedirektör Anders Jaktlund. Deras kunskaper och externa erfarenheter är värdefulla för landstinget i vårt framtida arbete med att utveckla konkurrenskraftiga lösningar för landstinget, säger han.

Upphandlingenheten

Ny verksamhetschef för Upphandlingsenheten blir Nils Göran Johansson som tillträder den 1 september.  Nils Göran är 61 år och arbetar sedan 2012 som controller på just Upphandlingsenheten.  Nils Göran Johansson efterträder nuvarande verksamhetschef Håkan Kalmermo, som har haft ett tidsbegränsat uppdrag och är upphandlad konsult. Du når Nils Göran Johansson på 070-191 75 17 eller via e-post på nils.goran.johansson@rvn.se

Fastighetsdrift

Ny verksamhetschef för Fastighetsdrift blir Tåni Larsson som tillträder den 1 oktober. Tåni är 52 år och arbetade senast hos AB Stora Tunabyggen. Han har lång erfarenhet av branschen och har tidigare arbetat hos Jernhusen och Dalkia. Tåni Larsson efterträder Per-Erik Bergman, tillförordnade verksamhetschef.

Landstingsfastigheter

Ny verksamhetschef för Landstingsfastigheter blir Hans Axelsson som tillträder den 1 november. Hans är 56 år och arbetade senast hos Diös Fastigheter AB. Han har lång erfarenhet av branschen och har tidigare arbetat hos Skanska och Norrvidden. Hans Axelsson efterträder nuvarande tekniske chef Torbjörn Olsson som kommer att gå i pension under 2014.

Finns ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Anders Jaktlund,
Servicedirektör
0611-804 16, 073-275 29 01


Tillbaka till toppen