Sollefteå BB lockar med paketlösning

2011-10-06 10:49

Med en hjärtformad broschyr marknadsför sig BB/förlossningen och erbjuder blivande föräldrar från när och fjärran att komma till Sollefteå för att föda sitt barn.

BB/förlossningen vid Sollefteå sjukhus är en liten enhet som lägger stor vikt vid trygghet och personligt omhändertagande. Här får föräldrar och barn en lugn start på det nya livet. Trygghet innebär också säker vård och BB/förlossningen i Sollefteå har målmedvetet arbetat med att höja kvaliteten och säkerheten med mycket goda resultat.

BB/förlossningen tar gärna emot besök för en personalig visning av avdelningen. Man framhåller fördelarna med att känna till miljön och förutsättningarna, tillgång till specialistkompetens exempelvis barnläkare och förlossningsläkare dygnet runt.

Det ska vara tryggt och säkert att föda barn. I Sollefteå erbjuds blivande mammor från hela landet den trygghet och närhet det innebär att föda på ett litet BB i kombination med hotellpaket eller kanske en vistelse på Österåsens hälsohem.

  


Cecilia Karlsson med lilla Alva lämnar Sollefteå BB och kan lugna och trygga åka hem.

BB/förlossningen har gjort en överenskommelse med Österåsen som erbjuder boende till ett förmånligt pris. Här kan familjen tillbringa några dagar innan nedkomst och kanske även efter och skapa en helhetsupplevelse för hela familjen.

På BB i Sollefteå finns det oftast plats även för den andre föräldern. För långväga gäster kan personalen på BB/förlossningen hjälpa till och tipsa om boende.

Broschyren finns i dag spridd i Härnösand och Stockholm och inom kort ska den även spridas till fler orter.

 Text: Ingrid Eldeklint, informatör Sollefteå sjukhus


Tillbaka till toppen