Sommarungdomarna trivdes

2011-10-11 15:43

Nästan alla landstingets sommarungdomar, som svarat på den enkät som lämnades till dem efter arbetsperioden, har varit nöjda. De tycker att de fått stöd av handledarna och bra bemötande. Många av dem kan tänka sig att i framtiden jobba inom Landstinget Västernorrland.

– Fantastiskt. Efter varje arbetsdag gick jag hem med ett leende på läpparna, tyckte en av ungdomarna.

– Jag trivdes jättebra. Härlig och snäll personal, sa en annan i enkäten.

Totalt sommarjobbade 132 ungdomar i åldern 15 till 17 år i somras hos Landstinget Västernorrland. 34 jobbade på Länssjukhuset Sundsvall-Härnösand, 32 jobbade hos Landstingsservice och 22 inom Primärvården. De övriga jobbade på de övriga två sjukhusen Sollefteå och Örnsköldsvik, samt spridda över länet inom tandvården och Regional utveckling.

Av enkäten framgår också att bland de förbättringar man vill föreslå är högre lön, mera IT-baserade arbetsuppgifter samt egna nyckelkort. Det fanns dock de som ansåg att allt hade varit perfekt under perioden de sommarjobbat och inget behövde ändras.

De som besvarade enkäten fick tackbrev och present som lottades ut. Det handlade om presentkort, biobiljetter och USB-minnen med Landstinget Västernorrlands logotyp.


Tillbaka till toppen