Illustration

Fokusvecka om god och nära vård i Västernorrland

2021-10-01 09:38

4 – 8 oktober kan du lyssna till vad representanter från bland andra Sveriges Kommuner och Regioner, Kairos Future/Zappa Intelligence och Region Skåne säger om god och nära vård.

Många ställer frågan om vad nära vård är och vad det betyder för arbetet inom kommuner och region. Nära vård beskrivs som en omställning av svensk hälso- och sjukvård som innebär att vi samarbeta på nya sätt inom och mellan våra organisationer och tillsammans med våra invånare. Vi ska ta ett gemensamt ansvar för vården och att den utgår från invånarens behov och förutsättningar.

Du är välkommen att ta del av en rad intressanta föreläsare som berättar om sitt arbete och sina erfarenheter under veckan som avslutas med en beskrivning av utvecklingsarbetet i Västernorrland. Som arrangör för fokusveckan står Programmet för god och nära vård i Västernorrland.

Anmälan

Anmäl dig här: Fokusvecka för god och nära vård i Västernorrland 4 - 8 oktober 2021 (rvn.se)

Om programmet god och nära vård i Västernorrland

Genom Programmet god och nära vård i Västernorrland ska länets sju kommuner och Region Västernorrland tillsammans utveckla en nära vård I Västernorrland. Själva utvecklingen mot en god och nära vård, sker ute kommunens och regionens verksamheter.  Programmets roll är stödja verksamheterna genom samordning, uppmuntan och uppföljning.

God och nära vård | Kramfors kommun

God och nära vård i Västernorrland 2030 - utveckling för hela regionen (rvn.se)

God och nära vård - Sollefteå kommun (solleftea.se)

God och nära vård i Västernorrland | sundsvall.se

God och nära vård i Västernorrland - Timrå kommun (timra.se).

Länet samarbetar för en god och nära vård - Ånge kommun (ange.se)

Länet samarbetar för en god och nära vård - Välkommen till Örnsköldsviks kommun (ornskoldsvik.se)

Nära vård | SKR


Tillbaka till toppen