Hushållsutskick om covid-19

2020-05-12 10:44

Vi behöver hålla i och hålla ut! Därför gör vi i Region Västernorrland nu ett utskick till alla hushåll i Västernorrland där vi beskriver hur vi tillsammans kan minska smittspridningen i vårt län.

I utskicket som delas ut till alla hushåll i Västernorrland onsdagen den 13 maj poängteras vikten av att vi fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer för att minska smittspridningen och därmed skydda de personer som riskerar att bli allvarligt sjuka av covid-19.

I utskicket får du också vägledning kring hur du som behöver vård av annan anledning än det nya coronaviruset bör tänka. Vi har anpassat våra verksamheter så att du tryggt ska kunna söka vård på både hälso- och vårdcentraler och akut på sjukhusen.

Vi ger också tips på vad som är viktigt att tänka på för att må bra, trots ökad social distansering, och var du kan vända dig om du av någon anledning behöver stöd och hjälp under denna speciella tid.

Sommaren börjar närma sig och med tanke på att smittspridningen fortfarande pågår får vi kanske ställa in oss på en semester på hemmaplan i första hand i år. Därför ger vi också lite tips på var du hittar mer information om utflyktsmål och friluftsliv i Västernorrland.

Här kan du läsa vårt samhällsutskick om covid-19

Här kan du lyssna på vårt samhällsutskick om covid-19


Tillbaka till toppen