Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

RSS

Via RSS kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer utan att besöka Landstingets webbplats.

Du väljer själv vilken typ av nyheter som du vill prenumerera på. Så fort vi publicerar en nyhet i det RSS-flöde som du prenumererar på ser du nyheten i din RSS-läsare. Genom att klicka nyhetens rubrik kan du läsa hela nyheten.

För att kunna läsa ett RSS-flöde behöver du ett program som kallas RSS-läsare. Flera moderna webbläsare och e-postprogram har inbyggd funktion för att läsa RSS-flöden.

Välj de RSS-flöden som du är intresserad av nedan genom att klistra in adressen i din RSS-läsare. Formatet är RSS2. Materialet via RSS får inte användas för kommersiellt bruk.

Kontakta oss

Region Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Regionens officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Regionens webbredaktion

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
0611-801 23

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-01-17 11:45