En tallrik med mat, framförallt en gryta

Restaurang

I restaurangen på Ålsta folkhögskola i Fränsta serveras god, vällagad och varierad mat. Vi hämtar inspiration från de norrländska mattraditionerna såväl som från världens alla hörn. Till maten serverar vi alltid ett rikligt och varierat salladsbord.

Lunch vecka 20

Måndag

Toscansk fiskgryta med smak av vitlök, vitt vin & soltorkad tomat serveras med ris
Veg: Indisk gryta på kokosmjölk serveras med ris

Tisdag

Kycklingbuffé med bl.a. nuggets, grillade drumsticks, wok m.m.
Veg: Vegetarisk buffé

Onsdag

Hemlagad potatismos serveras med ost- & baconkorv alternativt grillkorv & tillbehör
Veg: Hemlagad potatismos serveras med korv & tillbehör

Torsdag

Färsbiffar i gräddig sås på cognac, dijon & timjan serveras med klyftpotatis
Veg: Färsbiffar i gräddig sås på cognac, dijon & timjan serveras med klyftpotatis

Fredag

Kycklingcurrygryta serveras med basmatiris
Veg: Linspanna serveras med basmatiris
Efterrätt: Baklava vaniljkrämpaj

Öppettider

Måndag-fredag 11-13.

Dagens lunch kostar 95 kr inkl. sallad, måltidsdryck, bröd, smör och kaffe. Tiokort 855 kr. Med reservation för ändring.

Utöver den ordinarie menyn erbjuder vi veganska och glutenfria alternativ. Har du allergier eller behov av specialkost, kontakta oss för mer information.

Prenumerera på matlistan

Vi skickar varje vecka ut veckans lunchmeny via mail till dig så du enkelt kan hålla koll på vad som serveras.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Catering och arrangemang

Vi hjälper dig även, i mån av tid, med mat och arrangemang efter dina önskemål oavsett om det handlar om catering, festmat eller konferens. Kontakta kökschef Sara Frank med dina önskemål på e-postadress: sara.frank@rvn.se.


Tillbaka till toppen