
Restaurang
I restaurangen på Ålsta folkhögskola i Fränsta serveras god, vällagad och varierad mat. Vi hämtar inspiration från de norrländska mattraditionerna såväl som från världens alla hörn. Till maten serverar vi alltid ett rikligt och varierat salladsbord.
Lunch vecka 20
Måndag
Toscansk fiskgryta med smak av vitlök, vitt vin & soltorkad tomat serveras med ris
Veg: Indisk gryta på kokosmjölk serveras med ris
Tisdag
Kycklingbuffé med bl.a. nuggets, grillade drumsticks, wok m.m.
Veg: Vegetarisk buffé
Onsdag
Hemlagad potatismos serveras med ost- & baconkorv alternativt grillkorv & tillbehör
Veg: Hemlagad potatismos serveras med korv & tillbehör
Torsdag
Färsbiffar i gräddig sås på cognac, dijon & timjan serveras med klyftpotatis
Veg: Färsbiffar i gräddig sås på cognac, dijon & timjan serveras med klyftpotatis
Fredag
Kycklingcurrygryta serveras med basmatiris
Veg: Linspanna serveras med basmatiris
Efterrätt: Baklava vaniljkrämpaj
Öppettider
Måndag-fredag 11-13.
Dagens lunch kostar 95 kr inkl. sallad, måltidsdryck, bröd, smör och kaffe. Tiokort 855 kr. Med reservation för ändring.
Utöver den ordinarie menyn erbjuder vi veganska och glutenfria alternativ. Har du allergier eller behov av specialkost, kontakta oss för mer information.
Prenumerera på matlistan
Vi skickar varje vecka ut veckans lunchmeny via mail till dig så du enkelt kan hålla koll på vad som serveras.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här
Catering och arrangemang
Vi hjälper dig även, i mån av tid, med mat och arrangemang efter dina önskemål oavsett om det handlar om catering, festmat eller konferens. Kontakta kökschef Sara Frank med dina önskemål på e-postadress: sara.frank@rvn.se.