En sommrig buffe

Konferensmeny

Ur vår välkomponerade meny kan gruppen välja en förrätt och varmrätt eller en varmrätt och dessert.

Förrätter:

Rimbakad röding med råhyvlad blomkål, lättrökt forellrom, smörstekt brioche, friterad kålrabbi samt smörad havskräftbuljong

Frasig potatis med äggkräm på brynt smör, lättrökt gräddfil, sikrom, picklad silverlök & torkad dill

Ölbakad fläsksida med, gulbeta, friterad gulbeta bakat äpple samt rotselleri & kryddostkräm

Sotad & picklad pumpa med lättrökt äggula, friterad ostronskivling, gruyèrekräm och riven gruyère  

 

Varmrätter:

Kryddstekt bogstek med smörbakad & friterad rotselleri, rotselleripuré, friterad grönkål, picklad senap, bakat äpple samt smörad rödvinssky

Långbakad, smörstekt karré på svensk rapsgris serveras med variation på broccoli, jalapenosmör rostad sesam samt rostad kycklingfond

Svensk gösfilé friterad potatiskaka, rostad & råhyvlad blomkål, lättrökt forellrom, burré blanc & dillolja

Bakad & friterad rotselleri med rostad brysselkål, friterad grönkål, bakat äpple, picklad senap skummad selleri & sockerfriterade valnötter

 

Desserter:

Apelsinpannacotta med bakad choklad, chokladmousse & krossad choklad

Citrontartelette med Italiensk maräng, hallonsorbet, färska hallon & rostade pistagenötter

 

Vänligen observera att hela gruppen behöver välja samma meny. 

Svårt att bestämma er? För 64 kronor extra per person (exkl moms) går det att utöka till en trerätters meny.