Två serveringsfat med olika maträtter och två pajer.

Välkommen till vår lunchrestaurang

På Hola folkhögskola ser vi skolmat som mer än bara ett sätt att mätta magar. Vi förvandlar varje måltid till en smakupplevelse som kombinerar hållbarhet, hälsa och gemenskap. Maten är inspirerad av svensk husmanskost i modern tappning, där tradition möter framtidens krav på hälsa och miljö.

Vi välkomnar alla, både deltagare och externa gäster, att smaka på våra kreativa rätter och upptäcka hur vi förnyar skolmaten med hållbara och inspirerande val. Hola är en plats där tradition och innovation möts – och där framtiden serveras på tallriken.

Lunchmeny v. 43

Måndag
Ugnsfisk med tomat och purjo. Serveras med kokt potatis
Veganskt: Sojabiff med grönsakshack och kokt potatis

Tisdag
Raggmunk med bacon
Veganskt: Raggmunk med fejkon

Onsdag
Lasagne
Veganskt: Lasagne

Torsdag
Kyckling med ris och paprikasås
Veganskt: Indisk gryta med ris

Fredag
Kotlettrad med grönpepparsås och klyftpotatis
Veganskt: Gratinerad äggplanta
Efterrätt: Chokladmousse och grädde

Lunchrestaurang stängd v. 44

Lunchrestaurangen är stängd vecka 44 på grund av höstlov.
Varmt välkomna tillbaka vecka 45!

Lunchmeny v. 45

Måndag
Bacon med ägg, stekt potatis och rödbetor
Veganskt: Vegansk pytt i panna och rödbetor

Tisdag
Flygande Jacob med ris
Veganskt: Jacob med ris

Onsdag
Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis
Veganskt: Färslimpa med kokt potatis

Torsdag
Stekt fisk med fetaostcreme och kokt potatis
Veganskt: Broccoligratäng och kokt potatis

Fredag
Porchetta med rostade grönsaker och sås med finhackade oliver.
Veganskt: Majsbiff med rostade grönsaker och sås med finhackade oliver
Efterrätt: Marängsviss


Tillbaka till toppen