Bild på soluppgång över Sundsvalls stadskärna

Ledig tjänst - Lärare i engelska till Sundsvall

2023-11-06 20:27

Är du en kreativ och lösningsorienterad person? Till vår skola i Sundsvall söker vi nu en lärare i engelska. Sista ansökningsdag är den 30 november.

Om tjänsten

Vi söker dig som har utbildning som lärare inom engelska på gymnasienivå, i kombination med något annat ämne som erbjuds på skolan i Sundsvall. Du kommer främst att undervisa i dina ämnen på vår allmänna kurs, men det kan även förekomma undervisning på någon av våra andra utbildningar på skolan. I samråd kan du också undervisa i ämnen som du inte har behörighet att undervisa, men har hög ämneskompetens.

För att lyckas i rollen och trivas hos oss ser vi att du är kreativ, motiverande och lösningsfokuserad i ditt arbete. Liksom oss ser du fördelarna med att arbeta inom folkbildning och vill använda dig av de kreativa möjligheterna som det ger dig i klassrummet. Du har god social förmåga och känner dig trygg i din breda ämneskompetens. Vidare ser vi att du har god förståelse för hur deltagare tar till sig kunskap och allas olika förutsättningar. Du har förmåga att förmedla kunskap på ett tydligt och lättförståeligt sätt och du tvekar inte att, genom kreativitet och hjälpmedel, underlätta och tillmötesgå våra deltagares behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har lärarutbildning i engelska på gymnasienivå alternativt annan pedagogisk utbildning med engelska på gymnasienivå. Vi söker dig som en minst två års arbetslivserfarenhet som lärare.

Meriterande är om du har ämneskompetens i ett eller fler ämnen förutom de efterfrågade, samt erfarenhet av att arbeta inom folkbildning.
Vi ser positivt på om du har vana av att arbeta med personer med neuropsykiatriska funktionshinder.

Du har bred kompetens och god social förmåga som sätter individens trygghet och respekt i centrum för lärandet. Du har förmåga att förmedla kunskap på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Du har god förståelse för hur deltagaren tar till sig kunskap och allas olika förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Mer information

Ansök till tjänsten här


Tillbaka till toppen