Kerstin Lindström, ”Own our own time VI” i Blönduos på norra Island. Verket genomfördes i samarbete med Prjónagleði - Knitting Festival 2017. ©Kerstin Lindström/Bildupphovsrätt 2020. Foto: Róbert Daníel Jónsson.

KonstART 20

2020-01-24 10:36

Möte och mingel för verksamma inom konstområdet!

Årets första KonstART, Konst Västernorrlands mobila mötesplats, arrangeras i Söråker, Timrå kommun. Vi träffas på Söråkers Folkets Hus. Syftet är att skapa mötesplatser för verksamma inom konstområdet; konstnärer, institutioner, föreningar, kollektivverkstäder med flera.

Datum: 17 februari 2020
Tid: 18.00–20.00
Plats: Söråkers Folkets Hus, Folketshusvägen 10

Temat på KonstART 20 är konstens möte med handarbetet, tiden och platsen. Vi får träffa Härnösandskonstnären Kerstin Lindström som visar bilder och berättar om sina projekt med monumentalstickning som startade för 10 år sedan och som genomförts på unika platser i olika länder i samarbete med ett stort antal deltagare. De som önskar är under kvällen välkomna att delta i ”Bor Pythia i Söråker?”, en stickperformance. Anmälan till stickperformance görs senast 15 februari till info@sorakersfolketshus.se.

Under denna KonstART får ni även möjlighet att träffa Region Västernorrlands konstkonsulent Sebastian Andersson och konsthandläggarna Eva-Leena Skarin och Carina Kågström. Det bjuds på matiga mackor och konstmingel!

Anmälan om att delta vid KonstART görs till Sebastian Andersson senast 13 februari, sebastian.andersson@rvn.se. Anmäl specialkost.


Tillbaka till toppen