Hola folkhögskola

Information med anledning av covid-19/coronaviruset

Oavsett om smittspridningen av coronaviruset mattats av eller inte kommer våra kurser att starta höstterminen 2020. Om samhällsspridningen av coronaviruset avtagit och folkhälsomyndighetens rekommendationer medger det, kommer kurserna att genomföras enligt kursplan, med de fysiska kursträffar som anges där. Om läget ser ut som det gör nu (april 2020) eller förvärras, kommer kurserna att inledas helt på distans, med "distansträffar" på videolänk innehållande föreläsningar, gruppdiskussioner, praktiska moment som görs hemma m.m. Oavsett så är du varmt välkommen att söka våra kurser! Om du har några frågor får du gärna kontakta kursansvarig.

Hitta din kurs på Hola!

Läs om Holas kurser här.

Sommarkurser 2020

Sommarkurser

After Work

After Work

Veckans lunchmeny

Restaurangen stängd på grund av ombyggnation

Nyheter

 • Distansundervisning fr.o.m. 18 mars
  2020-03-17 Distansundervisning fr.o.m. 18 mars Vi följer kontinuerligt rapporteringen från ansvariga myndigheter och agerar i enlighet med deras anvisningar gällande Coronaviruset. Skolledningen...
 • Coronaviruset i 3D
  2020-03-16 Information om Coronaviruset Vi följer kontinuerligt rapporteringen från ansvariga myndigheter och agerar i enlighet med deras anvisningar gällande Coronaviruset.
 • Hus på en bergskant
  2020-03-13 After Work den 13 mars ställs in Dagens After Work "Lyckoindex eller tro på evig tillväxt?" är tyvärr inställd med hänsyn till Coronaviruset.
 • SMU
  2020-02-14 SMU Nu händer det saker!