Konferens

Information om höstens konferensmöjligheter på Regionens folkhögskolor med anledning av covid-19/coronaviruset

2020-04-21

Vi på folkhögskolorna arbetar med utgångspunkten att konferensverksamheten på Hola folkhögskola och Ålsta folkhögskola kommer att fungera som vanligt från hösten 2020 men vi anpassar oss självklart efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Om samhällsspridningen av coronaviruset har avtagit och Folkhälsomyndighetens rekommendationer medger det, står vi på skolorna beredda att ta emot gäster och konferenser som vanligt. Det är sannolikt att vi kommer att vilja säkerställa viss social distansering även vid en mer normaliserad situation. Vi kommer att se till att det finns en plan för att möblera konferenser på ett lämpligt sätt samt att det finns handsprit mm. tillhands.

Om läget ser ut som det gör nu (april 2020) eller förvärras, kommer det att bli svårt att genomföra fysiska möten även under hösten. Vi ser ändå gärna att du kontaktar oss på skolorna för att föra en dialog runt en klok planering av dina konferenser.

Välkommen till oss på Konferens!

Hos oss hittar du allt som skall finnas på en riktig konferens. Bekvämt boende med god mat, bra service och funktionella konferenslokaler.

Hola folkhögskola och Prästmon bjuder dessutom på vacker och inspirerande miljö. Anläggningen ligger bara ett stenkast från Ångermanälvens strand.

Här konfererar du bekvämt och effektivt i en fascinerande historisk miljö. Historiens vingslag gör sig ständigt påminda, med fornlämningar, sagor och sägner, medeltida borgar och häxbränning.

Det Ångermanländska kulturarvet kommer sannerligen inte att lämna dig oberörd. Hit tar du dig enkelt med tåg och buss och Hola ligger dessutom bara ca 5 min från Kramfors/Sollefteå flygplats.