En svart högklackad sko mot en svart tonad bakgrund och texten Chicago i rött.

Musikalstudion Höga kusten spelar Chicago på Kramfors Teater

2024-05-14 12:09

Upplev glamour och kriminalitet i musikalen Chicago! Besök Kramfors Teater den 31/5-1/6 och se våra musikalstjärnor från Hola folkhögskola ta plats på scenen.

Musikalstudion Höga kusten på Hola folkhögskola presenterar stolt en uppsättning av den hyllade musikalen "Chicago" den 31/5-1/6 på Kramfors Teater. Inspirerad av den verkliga historien om Roxie Hart och Velma Kelly, fångar vår föreställning den syndiga och glamorösa atmosfären i 1920-talets Chicago.

Skapad av John Kander, Fred Ebb och Bob Fosse, hade "Chicago" sin urpremiär på Broadway 1975 och har belönats med 6 Tony Awards, 2 Olivier Awards, 1 Grammy och tusentals stående ovationer. Redan året därpå, 1976, fick musikalen sin Europapremiär på Östgötateatern i Norrköping.

Nu är det din chans att uppleva den live på Kramfors Teater med våra unga talanger från Hola Folkhögskola! Följ med oss när vi utforskar gränserna mellan rätt och fel, dröm och verklighet, i denna hisnande berättelse om makt, kärlek och överlevnad. Missa inte detta spektakel där showbiz möter mord, och där en slipad advokat kan förändra allt med ett smidigt drag av sitt kavajslag.

Praktisk information

Tid: Fredag 31/5 kl 19.00 och lördag 1/6 kl 19.00

Plats: Kramfors Teater

Biljetter: Köps via Tickster (se länkar nedan)

Biljetter till Chicago den 31/5 (tickster.com)
Biljetter till Chicago den 1/6 (tickster.com)

Varmt välkommen!


Tillbaka till toppen