Kollage av en bild med en tjej och en kille som tränar på en löparbana och en person som sitter vid ett bord och testar ph-värde på olika frukter.

Enstaka platser kvar på Hälsocoach och Allmän kurs Grundskolenivå

2023-08-25 14:54

Denna vecka har höstterminen dragit igång på Örnsköldsviks folkhögskola, men än finns det chans att knipa en plats på kurserna Hälsocoach och Allmän kurs Grundskolenivå. Ansök redan idag, då vi endast har enstaka platser kvar!

På grund av några avhopp i sista stund har vi några enstaka lediga platser kvar på kurserna Hälsocoach - Personlig tränare, kostrådgivare och massör samt på Allmän kurs Grundskolenivå. Har du inte bestämt dig för vad du vill göra i höst, ta då chansen och sök till folkhögskola. Ansök redan idag om du är intresserad av någon av dessa kurser då kurserna redan har startat.

Hälsocoach - Personlig tränare, kostrådgivare och massör

Vår kurs Hälsocoach är en bred och innehållsrik yrkesutbildning med möjlighet att certifieras till personlig tränare, kostrådgivare och/eller massör via Branschrådet för Hälsa. Här får du lära dig om fysisk och psykisk hälsa, träning, kost och massage och du får färdigheterna för att kunna guida andra i hälsofrämjande insatser med fokus på livsstilsfaktorer som exempelvis sömn, kost, stress och fysisk aktivitet.

Läs mer och ansök till Hälsocoach

Allmän kurs Grundskolenivå

Allmän kurs Grund är kursen för dig som vill bli klar med studierna på grundskolenivå och samtidigt förbereda dig för studier på gymnasienivå. Kursen är även ett bra val för dig som har ett annat modersmål än svenska och kunskaper motsvarande SFI D. På kursen läser du exempelvis ämnen som svenska eller svenska som andraspråk (SVA), engelska, matematik och samhällsorienterande och naturorienterande ämnen.

Läs mer och ansök till Allmän kurs Grundskolenivå


Tillbaka till toppen