TAK- Tandakademin Västernorrlands märke

Tandakademin i Västernorrland

Under våren 2022 startade Folktandvården TAK - Tandakademin Västernorrland. En fantastisk möjlighet för nyutexaminerade tandläkare.

Under ett helt års tid får tandläkarna skräddarsydd handledning av erfarna och kunniga handledare på kliniken i Härnösand. Det innebär att tandläkarna får en trygg start och möjlighet till snabb utveckling.

Tandläkare som anställs vid någon av Folktandvårdens kliniker i Västernorrland kommer att ingå i Tandakademin. Där får de dededikerad utbildning och handledning av tre mycket erfarna och kompetenta tandläkare. En dag i veckan träffas handledare och nya tandläkare i Härnösand, där Tandakademin är placerad, för att utföra de mer utmanande fallen. Samtidigt har man som ny tandläkare även en stabil handledning på sin hemmaklinik.

Handledarna på TAK - Tandakademin Västernorrland, är Tomas Niemelä, Madeleine Malmbom och Anders Nilsson.

Handledare

På Tandakademin får tandläkarna utföra alla typer av tandvård. Handledarna kallar vi våra “superhandledare” eftersom de brinner för att lära ut sina gedigna kunskaper och erfarenheter. De är distriktstandläkarna Anders Nilsson, Madeleine Malmbom och Tomas Niemelä.

Kontaktperson

Om du vill veta mer om Tandakademin, kontakta:

Ingela Skopac Sedin, verksamhetschef folktandvården, Ångermanland södra

E-postadress: ingela.skopac.sedin@rvn.se

Telefonnummer: 073-050 56 71


Tillbaka till toppen