Handledarna på TAK –  Tandakademin Västernorrland, är Tomas Niemelä, Madeleine Malmbom och Anders Nilsson.
Handledarna på TAK – Tandakademin Västernorrland, är Tomas Niemelä, Madeleine Malmbom och Anders Nilsson.

TAK – Tandakademin i Västernorrland

Våren 2022 startade Folktandvården TAK – Tandakademin Västernorrland. En fantastisk möjlighet för nyutexaminerade tandläkare!

Tandakademin Västernorrland innebär att nyutexaminerade tandläkare någon gång under sitt första anställningsår kommer få starta sin utvecklingsresa genom att under ett helt års tid få skräddarsydd handledning av erfarna och kunniga handledare. Det innebär att tandläkarna får en trygg start och möjlighet till snabb utveckling. 

TAK Tandakademin Västernorrlands märke.

Tandläkare som anställs vid någon av Folktandvårdens kliniker i Västernorrland kommer att ingå i Tandakademin Västernorrland. Där får de dededikerad utbildning och handledning av tre mycket erfarna och kompetenta tandläkare. En dag i veckan träffas handledare och nya tandläkare på den ort där Tandakademin Västernorrland är placerad, för att utföra de mer utmanande fallen. Samtidigt har man som ny tandläkare även en stabil handledning på sin hemmaklinik.

Handledare

På Tandakademin Västernorrland får tandläkarna utföra alla typer av tandvård. Handledarna kallar vi våra “superhandledare” eftersom de brinner för att lära ut sina gedigna kunskaper och erfarenheter. De är distriktstandläkarna Anders Nilsson, Madeleine Malmbom och Tomas Niemelä.

Kontaktperson

Om du vill veta mer om Tandakademin, kontakta:

Ingela Skopac Sedin, verksamhetschef folktandvården, Ångermanland södra

E-postadress: ingela.skopac.sedin@rvn.se

Telefonnummer: 073-050 56 71


Tillbaka till toppen