Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Kontakta oss

Det finns olika sätt att komma i kontakt med Region Västernorrland, med vården eller andra verksamheter, med tjänstemän eller politiker. 

Kontakta vården via säkra e-tjänster

Kontaktuppgifter till vården i Västernorrlands hittar du via 1177 Vårdguiden på webben - 1177.se Hitta vård.  Sidan för en hälsocentral eller mottagning innehåller länkar till deras e-tjänster. 

Logga in i e-tjänsterna för att kontakta mottagningen på ett säkert sätt via nätet.

Använd inte e-post om det gäller frågor om din hälsa eller vård! Säkerhetsmässigt kan det jämföras med att skicka ett vykort. 

Kontakta tjänstemän och politiker via webben

  • Skicka ett meddelande till regionens officiella e-postadress eller till en tjänsteman via våra kontaktformulär. Du hittar dem under rubriken "Kontakta oss" på respektive webbsida.

  • Fråga din politiker - du kan ställa frågor direkt till en regionpolitiker och få fråga och svar publicerade här på webbplatsen.

Personlig e-postadress

De nationella tecknen å, ä och ö används ej i adressen. Principen för en personlig e-postadress är fornamn.efternamn@rvn.se

Använd inte e-post om det gäller frågor om din hälsa eller vård eller för att kontakta enskilda medarbetare i vården! Det är inte en säker kommunikationskanal, och är sårbart om medarbetaren inte är i tjänst.  

Officiell brevlåda för e-post

Region Västernorrlands officiella brevlåda för e-post har adressen: region.vasternorrland@rvn.se

Brevlådan bevakas av registrator vid Regionens hus i Härnösand. Inkommande post registreras i diariet och skickas sedan vidare till handläggare.

Adress:

Region Västernorrland
871 85 Härnösand.
Tel. 0611-800 00
Fax 0611-802 00

Faktureringsadress

Region Västernorrland
Leverantörsfakturor
Box 310
881 27 Sollefteå

Organisationsnummer:
232100-0206

Besök? Regionens hus i Härnösand stängt för renovering

Regionens hus i Härnösand har stängt inför renovering från oktober 2021. Större delen av den centraladministrativa verksamheten, inklusive politisk- och tjänstemannaledning, har flyttat till Närvård Härnösand, Södra vägen 3-5.

Undantag är Regional utveckling som finns kvar i befintliga lokaler på Storgatan 1, Härnösand.

Det finns ingen central reception vid Närvård Härnösand. Du som besöker våra administrativa verksamheter behöver därför förboka ditt möte.

Kontakt med vården? - 1177 Vårdguiden

Kontaktuppgifter till länets hälso- och vårdcentraler, tandvårdskliniker, avdelningar och mottagningar hittar du via 1177 Vårdguiden - Hitta vård.

1177 Vårdguiden - Hitta vård i Västernorrland

Sjukhusens adresser och telefonnummer till växel

Frågor om vård?