Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Kontakta oss

Det finns olika sätt att komma i kontakt med Region Västernorrland, med vården eller andra verksamheter, med tjänstemän eller politiker. 

Kontakta vården via säkra e-tjänster

Kontaktuppgifter till vården i Västernorrlands hittar du via 1177 Vårdguiden på webben - 1177.se Hitta vård.  Sidan för en hälsocentral eller mottagning innehåller länkar till deras e-tjänster. 

Logga in i e-tjänsterna för att kontakta mottagningen på ett säkert sätt via nätet.

Använd inte e-post om det gäller frågor om din hälsa eller vård! Säkerhetsmässigt kan det jämföras med att skicka ett vykort. 

Kontakta tjänstemän och politiker via webben

  • Skicka ett meddelande till regionens officiella e-postadress eller till en tjänsteman via våra kontaktformulär. Du hittar dem under rubriken "Kontakta oss" på respektive webbsida.

  • Fråga din politiker - du kan ställa frågor direkt till en regionpolitiker och få fråga och svar publicerade här på webbplatsen.

Personlig e-postadress

De nationella tecknen å, ä och ö används ej i adressen. Principen för en personlig e-postadress är fornamn.efternamn@rvn.se

Använd inte e-post om det gäller frågor om din hälsa eller vård eller för att kontakta enskilda medarbetare i vården! Det är inte en säker kommunikationskanal, och är sårbart om medarbetaren inte är i tjänst.  

Officiell brevlåda för e-post

Region Västernorrlands officiella brevlåda för e-post har adressen: region.vasternorrland@rvn.se

Brevlådan bevakas av registrator vid Regionens hus i Härnösand. Inkommande post registreras i diariet och skickas sedan vidare till handläggare.

Adress:

Region Västernorrland
871 85 Härnösand.
Tel. 0611-800 00
Fax 0611-802 00

Faktureringsadress

Region Västernorrland
Leverantörsfakturor
Box 310
881 27 Sollefteå

Organisationsnummer:
232100-0206

Besök? Regionens hus i Härnösand stängt för renovering

Regionens hus i Härnösand har stängt inför renovering från oktober 2021. Större delen av den centraladministrativa verksamheten, inklusive politisk- och tjänstemannaledning, har flyttat till Närvård Härnösand, Södra vägen 3-5.

Undantag är Regional utveckling som finns kvar i befintliga lokaler på Storgatan 1, Härnösand.

Det finns ingen central reception vid Närvård Härnösand. Du som besöker våra administrativa verksamheter behöver därför förboka ditt möte.

Regionens diarium

Regionens diarium samt brevlåda finns vid Närvård Härnösand, östra entrén. 

Kontakt med vården? - 1177 Vårdguiden

Kontaktuppgifter till länets hälso- och vårdcentraler, tandvårdskliniker, avdelningar och mottagningar hittar du via 1177 Vårdguiden - Hitta vård.

1177 Vårdguiden - Hitta vård i Västernorrland

Sjukhusens adresser och telefonnummer till växel

Frågor om vård?