Två studenter som står vid en bokhylla.

Praktik och examensarbete

Du som läser på högskola eller universitet och vill göra din praktik eller skriva ditt examensarbete hos oss på Region Västernorrland är varmt välkommen!

HR

Information om Område HR

Vi har idag inga specifika önskemål på inriktning på praktikanter eller examensjobb, utan du är varmt välkommen att komma med egna förslag.

Kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande till HR.kompetensforsorjning@rvn.se.

Regional utveckling

Är du högskole-/universitetsstudent med inriktning mot samhällsvetenskap, statsvetenskap, offentlig förvaltning, folkhälsa, miljövetenskap, kulturutveckling eller liknande och vill få en inblick i det regionala samverkansuppdraget? Då kan Region Västernorrland erbjuda dig en givande praktikperiod! Region Västernorrland har via Regional utveckling ett brett uppdrag inom hållbarhets-, kultur-, näringslivs- och samhällsutveckling att skapa samverkan inom länet för att främja hela Västernorrlands utveckling.

Som praktikant hos oss deltar du i förvaltningens löpande arbete, vilket ger en god inblick i hela det regionala utvecklingsuppdraget. Vi jobbar för att din praktiktid ska bli både spännande och lärorik och för att du ska få en bild av hur det är att arbeta hos oss. Det innebär att du får praktisera dina nya teoretiska kunskaper på ett undersökande och kartläggande sätt i ett relevant uppdrag hos oss. Under din praktik har du stöd av din handledare och ämneskunniga medarbetare. Det här jobbar vi med inom regional utveckling.

När kan du söka?

Senast den 30 april 2024. Besked om tilldelad praktikplats kommer i maj.

Vi ser praktik som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare och gör därför vi ett noggrant urval bland ansökningar. Verksamhetens behov styr möjligheten att ta emot praktikanter och det kan variera över tid.

Ansök om praktik på Regional utveckling

IT, MT och digitalisering

Praktik på Medicinsk Teknik (MT)

 


Tillbaka till toppen