Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Kommunikatör

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Område kommunikation ger stöd till Region Västernorrlands ledning och kärnverksamhet i kommunikationsfrågor. Vi bidrar till att kommunikationen från Region Västernorrland är relevant, begriplig och korrekt för mottagaren och utvecklar organisationens kommunikativa förmåga.

Enheten för kommunikationsstöd stöttar chefer och andra nyckelpersoner i organisationen att uppnå verksamhetsmålen med hjälp av god kommunikation och ett kommunikativt ledarskap.

Placeringsort är Härnösand.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår arbete i team som ansvarar för regionens övergripande grafiska utformning. Du kommer att formge och redigera små och stora grafiska produktioner samt fungera som beställare av produktioner. I arbetet ingår att upprätthålla och utveckla Region Västernorrlands grafiska profil.

Med utgångspunkt i ditt sinne för grafisk form kommer du vara med och utveckla Region Västernorrlands kommunikation med nya format och nya tekniker. Att använda form för att visualisera kommunikationen. Just nu ser vi utvecklingsområden bland annat inom infografics och rörlig bild.

Område kommunikation är en flexibel och stimulerande arbetsplats, där du ges goda möjligheter att tillsammans med oss utvecklas i din yrkesroll. Vårt arbete med den kommunikativa organisationen bidrar till en spännande en utveckling i kommunikatörsrollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom media- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med formgivning, redigering och trycksaksproduktion. Vi ser gärna att du har vana av att förhålla dig till grafisk form och har bildbehandlingsvana. Du ska ha erfarenhet av programvarorna Adobe CC, främst InDesign, PhotoShop, Illustrator. Meriterande är om du har erfarenhet av Adobe Premiere.

Du som arbetar med oss har en god samarbetsförmåga och ett stort intresse av att vilja hitta och leverera lösningar till kund. Som person kommer du ofta med nya idéer, är mån om att lära dig mer inom ditt område och gärna delar med dig av kunskapen till dina kollegor. Du har en förmåga att se vad som behöver förbättras.

B-körkort är ett krav då resor inom tjänsten förkommer.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen in med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Nyman
Enhetschef
Telefon: 073-2742407

Anna-Lena Tjernberg
SACO
Mobiltelefon: 073-274 24 09