Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till BUP Bedömningsmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till BUP Bedömningsmottagningen i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Som medicinsksekreterare på BUP kommer du arbeta i ett litet men välfungerande team med andra medicinska sekreterare. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra yrkeskategorier som sjuksköterskor, läkare, kuratorer och psykologer. Vi sätter stor vikt vid en gedigen och personligt anpassad inskolning.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av hantering av diktat, remisshantering, posthantering, genomförande av interna utbildningar, utvecklingsarbete samt både vård- såväl som annan administration. Hos oss på bedömningsmottagningen i Sundsvall arbetar vi dagtid 8-17. Du har flextid samt möjlighet att en dag i veckan arbeta hemifrån.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Erfarenhet av datajournal Systeam Cross och erfarenhet av att ha arbetat inom barnpsykiatri/psykiatri är meriterande. Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en strukturerad person då du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har en god samarbetsförmåga samt är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vill du en medlem av vårt härliga och glada gäng? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Björn Olsson
Enhetschef
Telefon: +4662019251

Maria Norell
Vision
Telefon: +46066089437
Mobiltelefon: 0660-89437