Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Audionom till Hörcentralen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Är du nyfiken på Höga Kusten och Västernorrland?
Nu har du chansen att bo och arbeta här!
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker en audionom till vår Hörcentral i Örnsköldsvik som ligger i storslagen natur med gott friluftsliv och med mysig stadskärna. Vi är fyra audionomer och tillsammans med tekniker och administratör delar vi lokaler med ÖNH-mottagning. Vi har även audionomkollegor på ytterligare tre Hörcentraler i Regionen.
Arbetet hos oss är mycket varierat.
Vi arbetar både med diagnostik, i tätt samarbete med otokirurger/ÖNH-läkare, och med hörselrehabilitering. Trots att vi är en liten Hörcentral får vi arbeta väldigt brett.


Arbetsuppgifter

Vi ingår i Hörselvården och har nära samverkan med de andra enheterna - Hörselhabilitering och Hörselrehabilitering och Teknisk Hörselvård.

Kommer du och arbetar hos oss erbjuder vi en anpassad introduktion såväl till dig som nyutexaminerad samt till dig med yrkeserfarenhet.
Du får goda möjligheter till kompetensutveckling och forskning och förstås möjligheter till friskvård och andra personalförmåner.

Du är välkommen på studiebesök - vi bjuder dig på resan!
Vi visar dig runt i våra lokaler, berättar om vårt arbetssätt, visar våra mätutrustningar och svarar så klart på dina frågor!

Kvalifikationer

Välkommen att söka denna tjänst du som är legitimerad audionom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-06-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Gunilla Berglund
Enhetschef
Telefon: 073-2747354