Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Röntgenmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Röntgenmottagningen i Sollefteå består av radiologer, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och en kanslist. På mottagningen utförs undersökningar med MR, CT, ultraljud och konventionell röntgen.

Arbetsuppgifter

På Röntgenmottagningen i Sollefteå arbetar ett glatt gäng som nu är i behov av en ny medarbetare i form av en undersköterska.
Några av dina arbetsuppgifter på mottagningen skulle vara förberedelse inför röntgenundersökning av patient men även att assistera läkare vid dränageinläggning och genomlysningar. I denna tjänst har du även ansvar för ultraljudslabbet samtidigt som du löpande assisterar avdelningen med allt vad det innebär, internt som externt.

I vikariatet ingår beredskapsarbete med en inställelsetid på 30 min.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört Vård- och Omsorgsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren anser likvärdig.
Du som söker behärskar det svenska språket. Körkort för personbil är ett krav för vikariatet. Har du god datorvana och/eller erfarenhet från sjukhusvård sedan tidigare är detta meriterande för vikariatet.

Vi söker dig som strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har en positiv inställning till ditt arbete samtidigt som du har god samarbetsförmåga.

Vikarianställningen avser tillträde under Augusti och sträcker sig till och med 2021-07-31 med eventuell möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-14
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Jönsson
Enhetschef
Telefon: +4662019503

Eva Sellin
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4662019503