Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Röntgenmottagning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker Röntgenmottagningen i Sundsvall en sjuksköterska!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Röntgenmottagningen i Sundsvall ingår som en av tre i länsmottagningen. I vår verksamhet ingår DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen, angio samt nuklear röntgen. Hos oss i Sundsvall arbetar ett åttiotal personer bestående av röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och läkare.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Röntgenkliniken arbetar du i team. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att medverka vid röntgenundersökningar där du bland annat får administrera läkemedel samt informera och förbereda patienter inför respektive undersökning. Administrativa arbetsuppgifter kan förekomma som bokning och telefonrådgivning. Arbetstider är dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till arbetsuppgifter och arbetskamrater samt att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Du har ett gott bemötande och kan arbeta självständig och i grupp. Du arbetar flexibelt, är engagerad, tillmötesgående och främjar god teamsamverkan. På Röntgen möter vi patienter med olika bakgrund och livssituationer vilket ställer krav för förståelse så det är viktigt att du kan kommunicera på ett bra och effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-06-14
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Viksell
Enhetschef
Telefon: +46724514063

Louise Wiman
Enhetschef
Telefon: 073-0302931

Ann-Charlott Lindqvist
Vårdförbundet
Telefon: 060-181000

Jimmy Olsson
Vårdförbundet