Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Koordinator för Standardiserade Vårdförlopp, Länsverksamhet Röntgen

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På Länsverksamhet Röntgen arbetar idag medarbetare i yrkeskategorierna undersköterskor, röntgensjuksköterskor, medicinska sekreterare och läkare. Länsverksamheten genomför cirka 160 000 undersökningar per år inom modaliteterna konventionell röntgen, datortomografi, MR, genomlysning, intervention, nuklearmedicin och ultraljud

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en koordinator för standardiserade vårdförlopp att fortsätta och avsluta ett påbörjat utvecklingsarbete. Du kommer att vara ett kunskapsstöd för länsverksamhet Röntgen vad gäller flödet för standardiserade vårdförlopp. I dina arbetsuppgifter ingår omvärldsbevakning, samordna och utveckla effektiva flöden och processer för de standardiserade vårdförloppen. Fortsatt kommer du samverka med andra koordinatorer och kontaktsjuksköterskor inom standardiserade vårdförlopp.

Placeringsorten kan väljas mellan Sundsvall, Sollefteå eller Örnsköldsvik. Men du kommer arbeta för hela länsverksamheten.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten krävs utbildning som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Fortsatt behöver du ha god kunskap inom Officepaketet. Vi ser att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet inom hälso- och sjukvårdsarbete. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Som person behöver du vara noggrann och gilla flera kontaktytor. Du är strukturerad, självgående och kvalitetsmedveten i ditt arbete.
Vidare har du ett gott omdöme och förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar, samt en god samarbetsförmåga.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning till och med 2020-12-31, med möjlighet till eventuell förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Fehrman
Länsverksamhetschef
Telefon: 072-4529582
Mobiltelefon: 072-4529582

Ylva Byström
Vision
Telefon: +4661184332
Mobiltelefon: 0706328036