Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska Medicin Avd 2, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik är en av de länsverksamheter som tillhör Medicin. På denna avdelning med 12 vårdplatser arbetar vi främst med inriktning mot njurmedicin och hematologi. Som undersköterska arbetar du i team med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist. Vi arbetar i tre olika arbetslag med maximalt ansvarar för sex patienters omvårdnad, läkemedelshantering och genomförande av beslutad behandling.

Nu söker vi två undersköterskor för vikariat hos oss på medicinavdelning 2 i Örnsköldsvik. Vikariatet avser perioden 2020-09-01 - 2021-03-01 där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Du förväntas utföra sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdavdelning med njur- och hematologpatienter. Arbetsuppgifter såsom provtagning och kontroller av till exempel vikt, blodsocker samt blodtryck ingår i vikariatet. Andra exempel på arbetsuppgifter är kost och vätskeregistrering, mobilisering av patienter men också bedömning kring hud och fallrisk. Dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och natt samt helgtjänstgöring varannan helg.

Vår arbetsgrupp präglas av individer i olika åldrar, män och kvinnor som strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet står i fokus för den vård vi ger. När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning där vi utgår efter din egen kapacitet och kunskap. Under terminerna är målet att ha utbildning varannan onsdagseftermiddag, vilket är en del i vårt arbete för kompetenshöjning.

Du har som medarbetare hos oss möjlighet att ta ut en friskvårdstimme 1 dag i veckan om verksamheten tillåter detta. Friskvårdstimmen kan du till exempel spendera på Pulsen, sjukhuset gym, där du tränar gratis. På vår avdelning lägger dessutom varje enskild individ sitt eget önskeschema.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Goda kunskaper i svenska är ett krav för vikariatet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med njur- och hematologpatienter. Meriterande är utbildning inom akutsjukvård.

Du som söker är en ansvarstagande person som själv kan strukturera och driva ditt arbete. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samtidigt som du uttrycker en positiv attityd till arbetet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.
Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag! Välkommen!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-09
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin
Enhetschef
Telefon: +4666089194

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526