Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Akutmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På akutmottagningen i Örnsköldsvik är vi ca 55 anställda, fördelat på 35 sjuksköterskor och 20 undersköterskor.

Vi söker nu en undersköterska för vikariat perioden 20-09-01--20-12-31.

Arbetsuppgifter

På akutmottagningen arbetar vi i team om undersköterska och sjuksköterska. Vi jobbar utifrån prioriteringssystemet RETTS. Arbetet idag är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet. Att vara mångsidig ser vi som en självklarhet här på akutmottagningen då vi arbetar i en miljö där arbetsuppgifterna varierar.

I rollen ingår undersköterskeuppgifter inom akutsjukvård. Utöver de sedvanliga uppgifterna tillkommer ansvarsområden samt aktivt deltagande i utvecklingen av akutmottagningen. Vi erbjuder idag återkommande utbildningar såväl internt som externt inom akutkliniken, t. ex. ATSS. För att säkerställa befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetitioner av genomförda utbildningar. Vi använder oss av en arbetstidsmodell med poängsystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet med akut- och sjukvårdsinriktning samt yrkeserfarenhet inom akutsjukvård.

Vidare har du stort intresse för akutsjukvård och för att utveckla dina kunskaper. Du arbetar flexibelt och har ett gott och professionellt bemötande. Du trivs med att arbeta självständigt samt att främja till god samverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till din ansökan ber vi dig bifoga cv, personligt brev och dina betyg.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Liza Håkansson
Enhetschef
Telefon: +4666089139

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526