Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Infektionsavd i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Infektionskliniken ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion och ansvarar för hela Västernorrlands län. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet med våra mål. Antalet läkarbesök till kliniken uppgår till cirka 6.800 patienter per år.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss på Infektionsavdelningen arbetar du med sedvanliga undersköterskeuppgifter så som provtagning, katetersättning samt omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av infektionssjukvård.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-08-11
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marita Nyberg
Enhetschef
Telefon: +4660181663

LisaMarie Rydberg
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181350