Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska till Folktandvården, Höga kusten

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Höga Kusten kliniken ligger nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde med tre andra kliniker, Kramfors, Härnösand, och Sollefteå. Vi är 9 medarbetare, 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor på kliniken. Du kommer till en klinik med ett bra samarbete och med erfarna kollegor.

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss har du varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat steril- och receptionsarbete samt att assistera tandläkare. Vi har ett utvecklat introduktions- och handledningsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget. Du har hos oss goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du är stabil, lugn och kontrollerad i stressituationer. Du trivs med att samarbeta och arbetar bra med andra kollegor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. För dig är det viktigt med ett gott bemötande och du är serviceinriktad. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. I ditt yrke är du kvalitetsmedveten där du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anita Fahlen
Enhetschef
Telefon: +4661286179

Ulla Jakobsson
Vision
Telefon: +4661310258