Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog/PTP psykolog till Psykiatriska Öppenvårdsmottagningen, Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Psykiatriska mottagningen i Härnösand är en psykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar patienter i behov av specialistpsykiatri. Vi arbetar i team som består av läkare, psykologer, kuratorer sjuksköterskor och medicinska sekreterare. Vid mottagningen finns tre erfarna psykologer med olika inriktningar, en av dem specialist inom klinisk psykologi.

Härnösands kommun har ca 26 000 invånare och ligger vid Höga kusten, en vacker sommarstad. Mottagningen ligger alldeles vid havet vilket bidrar till en god arbetsmiljö. Vi erbjuder våra anställda en friskvårdstimma per vecka där du kan utnyttja vårt eget gym, Energikällan.

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara psykoterapier (KBT alternativt PDT), differentialdiagnostiska bedömningar, bedömning av lämplig behandling, fördjupade utredningar, psykoedukation samt konsultation gentemot andra professioner.

Vår styrka är bred kompetens och teamarbete. Till mottagningen kommer alla patientgrupper - du kommer att få en bred bild av de patienter som kommer till specialistpsykiatrin. Möjligheterna att konsultera inom olika verksamheter inom Regionen är goda. Det finns ett PTP-program med en ansvarig studierektor och ett omfattande program som ger inblick i många olika verksamheter även utanför Region Västernorrland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, alternativt PTP-psykolog. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete alternativt arbete med personer med psykiatrisk problematik.

Som person har du lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar som sker och anpassar dig därefter. Du förstår din roll och ser till verksamhetens bästa i ditt agerande och i dina beslutstaganden. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och kan relatera till dom på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare planerar och prioriterar du dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och håller dig inom givna tidsramar. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift, meriterande är om du har goda kunskaper även i engelska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Digas
Enhetschef
Telefon: 0611-844 45

Johan Thelander
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4661184442