Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Ortopeden Avd 15, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi är enheten för planerad ortopedi inom Länsverksamhet Ortopedi inom Region Västernorrland på Sollefteå sjukhus som ligger i vackra Ångermanland. Vi vårdar patienter som skall opereras med höft-knä-och axelproteser. Länsklinik ortopedi har verksamhet vid alla tre sjukhus i länet; Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsviks sjukhus. Även planerad kirurgi som kräver något vårddygn vårdas på avdelningen.

Är du sjuksköterska med intresse för ortopedi och har tröttnat på att jobba helger och storhelger då har vi jobbet för dig hos oss på ortopedavdelning 15 i Sollefteå!

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och operationskoordinatorer i tätt samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och ortopedläkare.

Vi bedriver ingen akut verksamhet och avdelningen är öppen söndag kväll till fredag eftermiddag vilket gör att du blir ledig nästan alla röda dagar, enstaka röd dag som infaller under vecka jobbar vi t.ex. Kristi Himmelsfärdsdag. Vi jobbar med individuella scheman där varje medarbetare lägger in sina önskemål för att schemaansvariga på avdelningen sedan verksamhetsanpassar schemat som ligger i ca 8 veckors perioder. Vi tillämpar kompetenstrappa som ger löneutvecklingsmöjlighet. Här i Sollefteå har du den vackra naturen runt knuten, världsarvet Höga kusten och havet inom räckhåll, slalombacke och längd skidspår finns inom närområdet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i det svenska språket i så väl tal som skrift. Du förväntas kunna arbeta dagar och kvällar samt nätter. För att lyckas i rollen ser vi att du är en trygg och stabil person som har väl grundade och tydliga värderingar. Du är en lugn individ som agerar kontrollerat i stressituationer och har en förmåga att fokusera på rätt saker.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ing-Britt Pålsson
Enhetschef
Telefon: +4662019081

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019517

Elisabeth Sundin Martinsson
Sjuksköterska
Telefon: 0620-19264