Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Biomedicinsk analytiker/Laboratorieingenjör Laboratoriemedicin Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Klinisk kemi och transfusionsmedicin: Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer bland annat att arbeta med provtagning, provhantering, analysarbete, resultatrapportering, kvalitetsarbete och underhåll av utrustning. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Inom transfusionsmedicin utförs blodtappning, komponentberedning samt blodgruppsserologiska undersökningar.
Klinisk mikrobiologi: Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer att jobba med mikrobiologisk diagnostik och erfarenhet från mikrobiologiskt laboratorium är meriterande.
Du kommer att delta vid upplärning och utbildning av medarbetare och studenter.
Arbetet kan tidvis vara av högt tempo för att ge våra beställare analysresultat inom utsatta tider
Arbetet kan innebära tjänstgöring på obekväm arbetstid, då vi bedriver dygnet runt verksamhet.
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en ackrediterad, modern och utvecklingsintensiv verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg Biomedicinsk analytiker eller har en biomedicinsk, naturvetenskaplig eller teknisk utbildning, exempelvis inom kemi, biologi.

Arbetet kräver stor noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt och i grupp, därför måste du behärska svenska språket i tal och skrift.

Vi söker dig som är utåtriktad och tar egna initiativ. Som person inger du stabilitet och förtroende. Du har lätt att samarbeta med kollegor. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Björklund
Enhetschef
Telefon: +4660181374

Ingela Lindblad
Enhetschef
Telefon: +4660181332

Johanna Norell
Vårdförbundet
Telefon: +4660181133

Marie Gustafsson
Naturvetarna
Telefon: +4660181373