Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Ortopedingenjör till Ortopedteknisk avdelning, Lvh Ortopedi

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. I länsverksamhet Ortopedi ingår den Ortopedtekniska avdelningen som bedriver verksamhet på sjukhusen i Sundsvall och Örnsköldsvik. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt"

Här arbetar ortopedingenjörer, ortopedskotekniker, ortopedtekniker och administratörer i nära samarbete. Vi är en relativt liten verksamhet och har därför ett nära samarbete över yrkesgränserna. Tillsammans diskuterar och utarbetar ingenjörer och tekniker de bästa lösningarna för patienterna. En stor del av vårt arbete bedrivs i nära samarbete med övrig vårdpersonal på och utanför sjukhuset. Vi är delaktiga i habiliterings-, diabetes-, skolios- och protesteam.

Arbetsuppgifter

Som ortopedingenjör hos oss kommer du att arbeta brett och pröva på alla typer av ortopedtekniska lösningar utan att hamna i ett fack. I en idérik och kreativ arbetsmiljö ges du möjlighet att utvecklas i din egen takt och efter dina egna förutsättningar. Arbetet innebär att du ibland behöver ta patienter på flera verkstäder för att din kompetens behövs för en viss patientkategori eller stödja i ett team på det sjukhuset.

Placeringsort är Sundsvall eller Örnsköldsvik.

Kvalifikationer

Du som söker är en legitimerad ortopedingenjör som är nyfiken på nya utmaningar. Vi står inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner och arbetar för att förädla vår verksamhet. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och att du arbetar mot gemensamma och tydliga mål. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med möjlighet till flextid och friskvård på betald arbetstid.

Legitimation och examen från Ortopedingenjörsprogrammet i Jönköping eller likvärdigt är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ej ännu fått legitimation från Socialstyrelsen. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana.

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Enhetschef Maria Sjölund via mail maria.sjolund2@rvn.se. Startdatum enligt överenskommelse.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sjölund
Enhetschef
Telefon: +4660182248

Helena Byström
SACO
Telefon: 0660-890 42