Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut/sjukgymnast till Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Sollefteå sjukhus är ett litet sjukhus med 3 vårdavdelningar med inriktning kirurgi/ortopedi, kardiologi/medicin och akut stroke/medicin. Här märks alla fördelar som ett litet sjukhus för med sig!

Fysioterapienheten tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering och bildar en enhet tillsammans med övriga rehabiliterande yrkesgrupper. Inom enheten finns 8 fysioterapeuter/sjukgymnaster, 6 arbetsterapeuter, 3 kuratorer och 2 logopeder.

I fysioterapins uppdrag ingår arbete på vårdavdelningar, dagrehabilitering samt mottagningsverksamhet enskilt och i grupp. Vi har också ett nystartat team för strokerehabilitering i hemmet.

Vi söker idag en fysioterapeut/sjukgymnast till vår arbetsgrupp, med huvudplacering på medicinavdelning med inriktning mot stroke. Arbete på dagrehab och i strokehemrehabteam kan periodvis också ingå i arbetsuppgifterna.

Arbetsuppgifter

På avdelning 17 möter du patienter med stroke eller medicinska sjukdomar. I teamet ingår fysioterapeut, arbetsterapeut, läkare, sjuksköterska, undersköterska, kurator och logoped.

Arbetsgruppen på vår enhet har bra stämning och du kommer att ha flera erfarna kollegor att diskutera med. Möjlighet till fortbildning finns naturligtvis också.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Westerbring
Enhetschef
Telefon: +4662019165
Mobiltelefon: 070-228 60 92

Annefrid Åberg
Fysioterapeuterna
Telefon: 0620-193 35