Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

IT-specialist Office 365

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete där du får verka i intressanta och viktiga miljöer i länets största IT-organisation. Arbetet inom det område vi benämner Modernt samarbete innefattar i huvudsak Office 365 och de tjänster som ingår i den produkten. Office 365 är ett expansivt område och vi står inför ett brett införande där avvägningen mot säkerhetsregler är central.

I rollen som IT-specialist för Office 365 arbetar du för en standardiserad klientprogramvara inom ramen för vår samverkan med verksamheterna inom Regionen. I ditt arbete säkerställer du produkternas funktionalitet och användbarhet, fångar upp och identifierar utvecklingsbehov samt anpassar systemen så att de stödjer verksamheternas processer. Du tar fram manualer och guider, konfigurerar systemen samt testar förändringar innan driftsättning. I din roll ingår även omvärldsbevakning och dialog med externa leverantörer. Som modell för förvaltningsverksamheten arbetar vi enligt pm3.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT-området och har arbetat med IT i en större organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag och/eller är certifierad inom ITIL och har kunskap inom förvaltningsmodellen PM3. Du utför ditt arbete självständigt och har god samarbetsförmåga. Som person är du lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har förmåga att strukturera ditt arbete.

Placeringsort: Sundsvall, Härnösand eller Örnsköldsvik, enligt överenskommelse.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lars T Jarl
SACO
Telefon: +4661180133

Jonas Bylund
Enhetschef
Telefon: +4661180259

Pia Stranneryd
Vision
Telefon: +4660183796