Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Hälsocentralen Domsjö

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Från och med januari 2021 organiserar Region Västernorrland sig för den nationella satsningen Nära Vård. För att stödja utvecklingen av Nära vård skapas tre närsjukvårdsområden; Södra, Västra och Norra där lokal samverkan inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård underlättas. Detta för att kunna skapa en sammanhållen vårdkedja för de ökande patientgrupperna kroniker och multisjuka. I uppdraget ingår primärvård, kardiologi, medicin, geriatrik/neurologi/rehab och akut omhändertagande.

Nära vård är ett nytt sätt att arbeta med hälsa, vård och omsorg. Kärnan i Nära vård innebär ett personcentrerat arbetssätt som utgår ifrån individens behov och förutsättningar. Vården ska möta hela livets behov av hälso- och sjukvård och finnas nära människorna där de bor och verkar.

Hälsocentralen Domsjö ingår i närsjukvård Norra, har ca 8800 listade och ca 35 medarbetare. Hälsocentralen ligger ca fyra kilometer söder om Örnsköldsvik. Bussförbindelser till och från Örnsköldsvik är goda.


Arbetsuppgifter

Vi har ett bra arbetsklimat på hälsocentralen där medarbetarna och patienter trivs med varandra vilket också avspeglas i de medarbetar- och patientenkäter som kontinuerligt genomförs.
Hälsocentralen erbjuder vård i livets olika skeden och har fokus på bemötande, tillgänglighet och utveckling.
- Ett spännande val för ett meningsfullt arbete!

Vi behöver nu komplettera vår personalgrupp med en ny medarbetare till Hälsocentralen Domsjö.

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga uppgifter som undersköterska på hälsocentral som exempelvis provtagning, kvalitetskontroller, förråd- och tvättbeställningar, se över signering av provsvar och skriva in/ ändra svarsmottagare m.m

Vi söker dig som:
Gillar att ta eget ansvar, är välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga
Vill tillsammans med övriga medarbetare vara med och utveckla vår verksamhet
Är initiativrik, lägger gärna fram tankar, idéer
Gillar utmaningar, är nyfiken och vill lära nytt
Främjar teamsamverkan.
Har ett gott bemötande mot såväl patienter, medarbetare och samarbetspartners.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och tidigare arbete inom primärvård är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde 2020-03-01 eller enligt överenskommelse.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anne Hannus Holmberg
Hälsocentralschef
Telefon: 076-1423238

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526