Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Administratör till BB/Förlossningen i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamheten bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård med ca 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning. Inom BB/gynekologisk vårdavdelning 12 i Sundsvall har vi ca 80 medarbetare.

Nu söker BB/Förlossningen avd 12 i Sundsvall en administratör då nuvarande administratör går i pension i vår.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos oss stöttar du enhetschefer med schemaläggning och korttidsrekrytering vid sjukanmälan. Du handlägger också beställning av behörigheter och medarbetaruppdrag, inloggningar för vårdadministrativa system för olika personalkategorier. Som administratör har du ett gott och nära samarbete med löneadministratörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig har avslutad gymnasieutbildning med tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Du har god datavana och behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Har du tidigare arbetat som administratör inom vård och omsorg ses det som meriterande för tjänsten. Är du utbildad undersköterska ses även det som meriterande. Då vi arbetar i system såsom Heroma, Oktav och Vera är det meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i dessa.

Som person är du trygg och stabil och har förmåga att själv planera, organisera och driva ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och är lösningsorienterad i ditt sätt att vara. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Birgitta Sjöström
Enhetschef
Telefon: 072-5342074

Erica Hagman
Enhetschef
Telefon: 070-191 75 28