Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Arkivassistent till Regionarkivet, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Arbetsuppgifter

Regionarkivet i Sundsvall har till uppdrag att löpande digitalisera så kallade "restjournalshandlingar". Det vill säga journalhandlingar som fortsätter att inkomma/genereras på papper trots att elektronisk journal införts. Arbetsuppgifterna går ut på sortering, skanning och registrering i databas.

Kvalifikationer

Fullgjord gymnasieutbildning och vana vid datorarbete är ett krav. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller annat arbete med arkiv och journalhandlingar är meriterande. Någon form av arkivutbildning är meriterande. Du bör även vara strukturerad, gilla att arbeta i grupp, ha gott ordningssinne samt förstå och tala svenska obehindrat.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten gäller en vikariatsanställning 24 maj till och med 15 augusti 2021.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-14
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annelié Hillbom
Enhetschef
Telefon: +4661180194

Carina Ehnberg
Vision
Telefon: 060-182135