Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Redovisningsadministratör Ekonomiservice Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har till uppgift att samordna och utveckla regionens verksamheter. Vi stödjer kärnverksamheternas processer och ger stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen och till regiondirektören.

Verksamhet ekonomi och samordning består av ca 70 medarbetare fördelade på fyra enheter. Tjänsten som redovisningsadministratör har sin placering på Ekonomiserviceenheten i Sollefteå.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu redovisningsadministratörer till vårt kontor i Sollefteå där arbetsuppgifterna innefattar bland annat kundfakturor, inläsning av bokföringsorder, kassaredovisning, avstämningar och i övrigt förekommande administrativa uppgifter. I arbetsuppgifterna ingår även telefonkontakt/support.

I vårt dagliga arbete använder vi oss av program som Raindance, Proceedo och NCS Cross.

Du kommer att arbeta i en flexibel organisation där tempot är högt och där det ställs krav på självständighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på gymnasienivå och/eller erfarenhet av redovisningsadministration, gärna i offentlig förvaltning. KY- eller YH-utbildning i redovisningsadministration är meriterande.

För att trivas i rollen tar du ett stort ansvar för ditt arbete, är noggrann i det du tar dig för och har bra öga för detaljer. Som person tror vi att du är självständig och inte räds att ta initiativ när du ser att något kan förbättras eller förändras. Du är serviceinriktad, stresstålig och har ett genuint intresse för människor och tycker att samarbeta är en nyckel till framgång.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som bidrar positivt till verksamhetens utveckling.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut.
Vi tillämpar provanställning.

Välkommen att söka!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Christel Westling
Tf enhetschef
Telefon: 072-3290550

Ylva Byström
Vision
Telefon: 0706328036/061184332
Mobiltelefon: 070-6328036