Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sommarvikariat vid Transportenheten, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Transportverksamheten ingår i Regionledningsförvaltningen och stödjer Regionens verksamheter med bland annat ansvar för bårhus, patienttransporter, avfallshantering, läkemedelsdistribution, transporter av sjukvårdsförnödenheter samt hjälpmedelstransporter inom Ångermanland.

Transportenheten i Sollefteå med totalt 17 medarbetare har som mål att inom sitt verksamhetsområde leverera servicetjänster med hög kundnöjdhet, tillgänglighet och tillförlitlighet. Verksamheten är till huvuddel knuten till Sollefteå sjukhus men även lastbilstransporter inom Ångermanland görs dagligen.

Transportenheten i Sollefteå söker nu 5 vikarier under perioden 14 juni till och med 22 augusti, eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som vikarie vid Transportavdelningen kommer du bland annat att leverera gods, arbeta i bårhus, hantera olika typer av avfall (inklusive farligt avfall), hantera läkemedel, utföra flyttar, transportera patienter och i vissa fall köra lastbil.

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens, datorvana samt körkort är krav.
Du som söker är serviceinriktad samt har god social kompetens.

Det är meriterande om du har C-körkort med YKB, truckkort och har vana av att arbeta med uppgifter som beskrivs ovan. En god fysisk förmåga krävs då bland annat tunga lyft är en del i arbetet.

Välkommen med din ansökan!

Vikariatsanställning heltid.
Lön enligt avtal.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Fredrik Torell
Enhetschef
Telefon: +4662019551

Marie Solin
Kommunal Västernorrland

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526