Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Vaktmästare till Transportenheten Örnsköldsviks sjukhus, sommarvikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Administration och services huvuduppgift är att tillhandahålla service till patienter samt personal vid regionens övriga enheter. Vi arbetar länsövergripande med allt från administration och upphandlingar till teknik och transporter.

Transportverksamhetens huvuduppgift är att tillhandahålla service till patienter samt personal vid landstingets verksamheter i länet. Vi arbetar länsövergripande med allt från administration och upphandlingar till teknik och transporter.

Vid Transportenheten i Örnsköldsvik arbetar ca 15 personer. Transportavdelningen arbetar med band annat transporter av sjukvårdsförnödenheter, patienttransporter, avfallshantering, läkemedelsdistribution samt hjälpmedelstransporter till kommunala äldreboenden, landstingets hälsocentraler.

Vi söker nu sommarvikarier till Transportenheten i Örnsköldsvik under semesterperioden 21 juni till och med 15 augusti 2021.

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare på transportenheten svarar du för transporter av patienter, prover, post, gods och mat inom sjukhuset samt mellan externa och interna kunder på bland annat Hälsocentraler och Tandvårdskliniker. En självklarhet vid alla leveranser och hämtningar är ett gott uppträdande och ett gott bemötande.

Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men kan även innehålla några kväll- och helgpass. Du kommer att arbeta i en flexibel organisation där tempot är högt och där det ställs stora krav på självständighet.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

- B-körkort är meriterande
- HLR-utbildning är meriterande.
- Utbildningsbevis för D-truck är meriterande.

Det är även meriterande med goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åberg, Kristoffer
Enhetschef
Telefon: 070-2952059

Urban Nylén
Samordnare
Telefon: 073-068 09 83

Olsson, Tony
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526