Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Folktandvården söker lärlingar!

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på tandvården? Kanske har du funderat på att utbilda dig till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska men har inte bestämt dig än? Då tycker vi att du ska söka vårt lärlingsprogram som startar till hösten!

Att vara lärling innebär att du under sex månader får betalt för att på heltid praktisera vid någon av våra kliniker i Folktandvården Västernorrland. Här får du arbeta nära våra medarbetare, assistera och hjälpa till i det dagliga arbetet. Hos oss är ingen dag den andra lik, arbetsuppgifterna är varierande och här finns stora utvecklingsmöjligheter. Tillsammans hjälps vi varje dag åt att göra skillnad för våra patienter.

Som lärling får du en unik möjlighet att se tandvården på nära håll och förstå vilka arbetsuppgifter som ingår i våra olika tandvårdsyrken. När lärlingsperioden är slut hoppas vi att vi inspirerat dig till att söka en tandvårdsutbildning. Alla våra yrken är riktiga framtidsyrken. Bristen på utbildad tandvårdspersonal runtom i landet är stor redan idag är och att utbilda sig inom tandvård brukar vara ett säkert kort till framtida jobb!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyfiken på att veta mer om tandvården och som kan tänka dig ett tandvårdyrke i framtiden. Du har ännu inte fyllt 30 år, har läst ett fullständigt gymnasieprogram och är bosatt i Västernorrland. Att jobba med tandvård är att möta människor varje dag. Därför söker vi dig som upplevs mogen och trygg och som är bra på att bemöta människor. Du är också mycket duktig på att samarbeta med andra och du visar engagemang, tar initiativ och vill lära dig nya saker. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen in med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johansson, Helena
HR-konsult
Telefon: +4660181137