Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare sommarvikariat till BUP-mottagning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Nu söker vi en medicinsk sekreterare på sommarvikariat till BUP i Örnsköldsvik. Vikariatet gäller perioden 2021-06-01- 2021-08-31 med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på BUP-kliniken i Örnsköldsvik blir du en viktig del av verksamheten och du får ett varierande arbete i nära samarbete med både läkare, sjuksköterskor, psykologer och kuratorer samt olika vårdgrannar. Arbetet innebär bland annat att skriva journaler, sköta DRG-registreringar, statistik, utskrift av brev och intyg samt post och telefonservice både internt och externt. Vissa administrativa arbetsuppgifter förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare men även du som studerar till medicinsk sekreterare kan söka detta sommarvikariat. Vi ser att du som söker detta sommarvikariat talar svenska flytande samt har goda kunskaper i engelska. Erfarenhet av tidigare arbete inom sjukvården är meriterande. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi ser du som söker är en lugn och stabil person med en positiv attityd och ett gott bemötande. Du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Vid erbjudan om anställning skall du uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister. Du beställer själv ett utdrag från belastningsregistret via Polisens hemsida. Varmt välkommen med din ansökan! Anställningsintervjuer kommer att ske löpande.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Patrik Järnberg
Enhetschef
Telefon: +4666089442

Jessica Mattsson
Vision
Telefon: +4662019407