Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Kockar till kostenheten Sundsvall, Sommarvikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sundsvall är vi 26 medarbetare som varje dag förser cirka 500 patienter med frukost, lunch och middag.

Vi söker nu vikarier inför sommaren till vårt kök på Sundsvalls sjukhus.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av brickdukning, diskhantering, städning samt matlagning. Arbetstiden är förlagd till dagtid samt helger.

Kvalifikationer

Du som söker bör ha erfarenhet av liknande verksamhet och arbetsuppgifter, vi vill att du är utbildad kock med kompetens inom livsmedelshygien och gärna specialkost. Vi ser även att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och har god ansvarskänsla. Du har ett gott bemötande och sätter kunden i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsterna är semestervikariat under veckorna 24-32, men perioden kan komma att variera.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Christina Sandberg
Enhetschef
Telefon: +46702419990

Patrik Sundström
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-181598