Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Laboratoriebiträde Substratmedicin Laboratoriemedicin Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vår Substratavdelning försörjer det Mikrobiologiska Laboratoriet med de substrat som används för de analyser som utförs där. Ditt jobb kommer till största delen att bestå av beredning av dessa substrat. Det är ett jobb som kräver stor noggrannhet. Andra arbetsuppgifter som förkommer är beställningar, hantering av specialavfall, omhändertagande av varuleveranser samt enklare administrativa arbetsuppgifter.

Som person bör du ha lätt att samarbeta med kollegor, vara noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi prioriterar långsiktigt arbete kring kvalité, delaktighet och miljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fördjupad kurs i kemi. Tidigare erfarenhet av arbete på ett laboratorium, arbete med steriltekning eller inom sjukvården ses som meriterande. Som person är du noggrann och flexibel. Du har även en mycket god förmåga att samarbeta med andra.

Kunskaper i svenska språket motsvarande minst B-nivå. Du bör ha god datavana.

Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden har gått ut.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Björklund
Enhetschef
Telefon: +4660181374

Ingela Lindblad
Enhetschef
Telefon: +4660181332

Mats-Åke Sjöstedt
Samordnare
Telefon: +4660181123

Erik Roland Engholm
Kommunal Västernorrland